ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - УСПАВАНКА ЗА СМРТ!

ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - УСПАВАНКА ЗА СМРТ!


Албумот кој беше најавен пред 4 години конечно исплива на површина. Станува збор за албумот на Јантар & Фундамент кој носи наслов "Успаванка за смрт". 

Тоа што ни го откри минатата година Јантар во интервјуто кое го правевме за днс.мк (провери тука), дека преовладуваат морбиден и депресивен звук, сега можеме и да го слушнеме на линкот под содржината. 

На целиот албум бит мејкер е Филип Фундамент, текстовите се на Јантар со исклучок на едното гостување каде се појавува Страјк, додека снимањето , микстот и мастерингот се правени во Andrei Music Studio (MPA) - Хрватска. 

Слушнете го албумот и дадето го вашето мислење!