NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ


Нова трака од младиот скопски рапер Николоф (член на 90 Армија),  на која гостува и женски вокал на рефренот - Марија.  Back vocals - David Black.

,,Можам Се" е во целосна продукицја  на Skyline Studios, a видеото е на Томи Николов.

Преслушај на линкот: