ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ

ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ


Групата ЕБСФ од Скопје со нова трака на нивниот Youtube канал на која се појавуваат Марин, Балдо (Вутар), АСК и Мајк.
АСК се појавува како продуцент на траката. Скречовите се обработени од Мајк и АСК. Каверот е целосно дизајниран од Балдо (Вутар)

Проверете ја песната на наредниот линк: