ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ


На својот официјален youtube канал Дио - Dionatic, ја објави својата прва трака снимена во периодот од 2013/14та година.

Траката со наслов „Не се предавај“ ја објавува поради длабочината на емоции и сеќавањата кои му ги буди оваа песна, па на сите свои слушатели им нуди шанса да ја слушнат.

Проверете на линкот: