Синглови

Синглови - DNS Radio

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ
Синглови - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА
Синглови - DNS Radio

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ
Синглови - DNS Radio

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО
Синглови - DNS Radio

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)
Синглови - DNS Radio

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ
Синглови - DNS Radio

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!
Синглови - DNS Radio

ENIGMA - UPS

ENIGMA - UPS
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3
Синглови - DNS Radio

RICK SF - РЕЗИМЕ

RICK SF - РЕЗИМЕ
Синглови - DNS Radio

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН
Синглови - DNS Radio

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)
Синглови - DNS Radio

ЈАСмин - MUNCHO

ЈАСмин - MUNCHO
Синглови - DNS Radio

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА
Синглови - DNS Radio

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL
Синглови - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ
Синглови - DNS Radio

ЦЕНЕ - ЛУЗНА

ЦЕНЕ - ЛУЗНА
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"
Синглови - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЗАБАВА

КОНФЛИКТ - ЗАБАВА
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)
Синглови - DNS Radio

SNEAK54 - 32 БАРА

SNEAK54 - 32 БАРА
Синглови - DNS Radio

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН
Синглови - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ
Синглови - DNS Radio

БАЛДО - 45/65/43/23

БАЛДО - 45/65/43/23
Синглови - DNS Radio

ТРИМ - РАП ПОРНО

ТРИМ - РАП ПОРНО
Синглови - DNS Radio

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ
Синглови - DNS Radio

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ
Синглови - DNS Radio

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА
Синглови - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93
Синглови - DNS Radio

ЈАСМИН - ЖМУРКА

ЈАСМИН - ЖМУРКА
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ
Синглови - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР
Синглови - DNS Radio

АЛФА - ВО СЕВО ОВА

АЛФА - ВО СЕВО ОВА
Синглови - DNS Radio

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА
Синглови - DNS Radio

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)
Синглови - DNS Radio

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО
Синглови - DNS Radio

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА
Синглови - DNS Radio

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ
Синглови - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО
Синглови - DNS Radio

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ
Синглови - DNS Radio

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Синглови - DNS Radio

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА
Синглови - DNS Radio

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ
Синглови - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)
Синглови - DNS Radio

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА
Синглови - DNS Radio

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)
Синглови - DNS Radio

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)
Синглови - DNS Radio

АЛФА - EXORCISM

АЛФА - EXORCISM
Синглови - DNS Radio

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ
Синглови - DNS Radio

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА
Синглови - DNS Radio

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ
Синглови - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)
Синглови - DNS Radio

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА
Синглови - DNS Radio

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА
Синглови - DNS Radio

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер
Синглови - DNS Radio

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН
Синглови - DNS Radio

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН
Синглови - DNS Radio

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК
Синглови - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)
Синглови - DNS Radio

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ
Синглови - DNS Radio

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)
Синглови - DNS Radio

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ
Синглови - DNS Radio

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER
Синглови - DNS Radio

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)
Синглови - DNS Radio

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ
Синглови - DNS Radio

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ
Синглови - DNS Radio

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ
Синглови - DNS Radio

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ
Синглови - DNS Radio

NASKO - „ ЏАБОЛЕБАР “ (2017)

NASKO - „ ЏАБОЛЕБАР “ (2017)
Синглови - DNS Radio

СТР2 - „ШОК РАП“ (2017)

СТР2 - „ШОК РАП“ (2017)
Синглови - DNS Radio

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА
Синглови - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ
Синглови - DNS Radio

СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)

СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

НОСТАЛГИЈА ЗА 90-ТЕ

НОСТАЛГИЈА ЗА 90-ТЕ
Синглови - DNS Radio

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ
Синглови - DNS Radio

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА
Синглови - DNS Radio

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ
Синглови - DNS Radio

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН
Синглови - DNS Radio

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ
Синглови - DNS Radio

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

INKLINGZ - STATUS QUO

INKLINGZ - STATUS QUO
Синглови - DNS Radio

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ
Синглови - DNS Radio

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2
Синглови - DNS Radio

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ
Синглови - DNS Radio

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО
Синглови - DNS Radio

КЕМП ОД - СПОМЕНИ

КЕМП ОД - СПОМЕНИ
Синглови - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !
Синглови - DNS Radio

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ
Синглови - DNS Radio

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)
Синглови - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ
Синглови - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ
Синглови - DNS Radio

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС
Синглови - DNS Radio

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)
Синглови - DNS Radio

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)
Синглови - DNS Radio

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА
Синглови - DNS Radio

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)
Синглови - DNS Radio

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА
Синглови - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)
Синглови - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ
Синглови - DNS Radio

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА
Синглови - DNS Radio

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)
Синглови - DNS Radio

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ
Синглови - DNS Radio

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)
Синглови - DNS Radio

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96
Синглови - DNS Radio

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК
Синглови - DNS Radio

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)
Синглови - DNS Radio

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР
Синглови - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION
Синглови - DNS Radio

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!
Синглови - DNS Radio

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT
Синглови - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ
Синглови - DNS Radio

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН
Синглови - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК
Синглови - DNS Radio

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО
Синглови - DNS Radio

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - РАЗОР

ТОРЕАДОРС - РАЗОР
Синглови - DNS Radio

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН
Синглови - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"
Синглови - DNS Radio

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА
Синглови - DNS Radio

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА
Синглови - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ - АНТИ

ЏЗ БЕНГ - АНТИ
Синглови - DNS Radio

МАРШ - ЧАД И КОСКИ

МАРШ - ЧАД И КОСКИ
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ
Синглови - DNS Radio

С.А.М. - Огледало

С.А.М. - Огледало
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА
Синглови - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА
Синглови - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

#microphoneON - САЈФЕР 02

#microphoneON - САЈФЕР 02
Синглови - DNS Radio

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ
Синглови - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ
Синглови - DNS Radio

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)
Синглови - DNS Radio

ДИО - ПАРАДОКС

ДИО - ПАРАДОКС
Синглови - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА
Синглови - DNS Radio

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)
Синглови - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2
Синглови - DNS Radio

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА
Синглови - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ
Синглови - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ
Синглови - DNS Radio

GROW - СРЕЌА

GROW - СРЕЌА
Синглови - DNS Radio

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)
Синглови - DNS Radio

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА
Синглови - DNS Radio

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР
Синглови - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)
Синглови - DNS Radio

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ
Синглови - DNS Radio

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ
Синглови - DNS Radio

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА
Синглови - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ
Синглови - DNS Radio

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН
Синглови - DNS Radio

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ
Синглови - DNS Radio

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ
Синглови - DNS Radio

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ
Синглови - DNS Radio

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)
Синглови - DNS Radio

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ
Синглови - DNS Radio

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)
Синглови - DNS Radio

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
Синглови - DNS Radio

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО
Синглови - DNS Radio

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ
Синглови - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)
Синглови - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА
Синглови - DNS Radio

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ
Синглови - DNS Radio

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП
Синглови - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

ВУИСА - О

ВУИСА - О
Синглови - DNS Radio

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА
Синглови - DNS Radio

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)
Синглови - DNS Radio

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)
Синглови - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН
Синглови - DNS Radio

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ
Синглови - DNS Radio

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ
Синглови - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL
Синглови - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ
Синглови - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА
Синглови - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)
Синглови - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE
Синглови - DNS Radio

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ
Синглови - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ
Синглови - DNS Radio

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ
Синглови - DNS Radio

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ
Синглови - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО
Синглови - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)
Синглови - DNS Radio

КРИС - CRIMINAL

КРИС - CRIMINAL
Синглови - DNS Radio

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ
Синглови - DNS Radio

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА
Синглови - DNS Radio

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2
Синглови - DNS Radio

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА
Синглови - DNS Radio

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)
Синглови - DNS Radio

АРХИТЕП - SVBOTV

АРХИТЕП - SVBOTV
Синглови - DNS Radio

TONYO SAN & FOOLISH GREEN - ДО КАЈ СМЕ?

TONYO SAN & FOOLISH GREEN - ДО КАЈ СМЕ?
Синглови - DNS Radio

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ
Синглови - DNS Radio

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ
Синглови - DNS Radio

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА
Синглови - DNS Radio

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН
Синглови - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)
Синглови - DNS Radio

ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC

ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC
Синглови - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ
Синглови - DNS Radio

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ
Синглови - DNS Radio

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)
Синглови - DNS Radio

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА
Синглови - DNS Radio

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ
Синглови - DNS Radio

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА
Синглови - DNS Radio

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ
Синглови - DNS Radio

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)
Синглови - DNS Radio

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ
Синглови - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)
Синглови - DNS Radio

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ
Синглови - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ