Пишувања

Пишувања - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)
Пишувања - DNS Radio

NEW SCHOOL MEETS OLD SCHOOL - КЕНДРИК ЛАМАР НА РАЗГОВОР КАЈ ЛЕГЕНДАРНИОТ РИК РУБИН (ВИДЕО)

NEW SCHOOL MEETS OLD SCHOOL - КЕНДРИК ЛАМАР НА РАЗГОВОР КАЈ ЛЕГЕНДАРНИОТ РИК РУБИН (ВИДЕО)
Пишувања - DNS Radio

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)
Пишувања - DNS Radio

КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛЕ РАП ЛЕГЕНДИТЕ НА НАСЛОВНИТЕ СТРАНИ НА СТРИПОВИТЕ

КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛЕ РАП ЛЕГЕНДИТЕ НА НАСЛОВНИТЕ СТРАНИ НА СТРИПОВИТЕ
Пишувања - DNS Radio

ШТО Е ТОА ШТО РАП МУЗИКАТА ЈА ПРАВИ ЛИРИЧКИ НАЈМОЌНА ? (ВИДЕО)

ШТО Е ТОА ШТО РАП МУЗИКАТА ЈА ПРАВИ ЛИРИЧКИ НАЈМОЌНА ? (ВИДЕО)
Пишувања - DNS Radio

23 ГОДИНИ ОД ЏЕЗОТ НА ГУРУ (GANGSTARR)

23 ГОДИНИ ОД ЏЕЗОТ НА ГУРУ (GANGSTARR)
Пишувања - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)
Пишувања - DNS Radio

ПОЧИНА PHIFE DAWG - ЧЛЕНОТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА A.T.C.Q.

ПОЧИНА PHIFE DAWG - ЧЛЕНОТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА A.T.C.Q.
Пишувања - DNS Radio

5 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NATE DOGG

5 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NATE DOGG
Пишувања - DNS Radio

19 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NOTORIOUS B.I.G.

19 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NOTORIOUS B.I.G.
Пишувања - DNS Radio

ХИП-ХОПОТ И ЖЕНАТА

ХИП-ХОПОТ И ЖЕНАТА
Пишувања - DNS Radio

ОКОЛУ ГРЕМИ НАГРАДИТЕ 2016 И КЕНДРИК ЛАМАР

ОКОЛУ ГРЕМИ НАГРАДИТЕ 2016 И КЕНДРИК ЛАМАР
Пишувања - DNS Radio

ИНТЕРВЈУ СО ЈАНТАР

ИНТЕРВЈУ СО ЈАНТАР