Вести

Вести - DNS Radio

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ
Вести - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА
Вести - DNS Radio

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ
Вести - DNS Radio

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)
Вести - DNS Radio

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ
Вести - DNS Radio

ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА

ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА
Вести - DNS Radio

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)

СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3
Вести - DNS Radio

EST2M - КРУГ (ВИДЕО)

EST2M - КРУГ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

RICK SF - РЕЗИМЕ

RICK SF - РЕЗИМЕ
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR ФТ. СПИТ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR ФТ. СПИТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН
Вести - DNS Radio

SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)

SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

MAYDAY 2 - РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ !

MAYDAY 2 - РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ !
Вести - DNS Radio

ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ

ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ
Вести - DNS Radio

СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ

СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СТРУМИЦА) - ЕПИЗОДИ 01 / 02 И 03 !

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СТРУМИЦА) - ЕПИЗОДИ 01 / 02 И 03 !
Вести - DNS Radio

ВУИСА - Х & ВРАТА

ВУИСА - Х & ВРАТА
Вести - DNS Radio

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)
Вести - DNS Radio

THE FUNKY PANDAS НА КИКСТАРТЕР ЗА CERTIFIED BAMBOO

THE FUNKY PANDAS НА КИКСТАРТЕР ЗА CERTIFIED BAMBOO
Вести - DNS Radio

ЈАСмин - MUNCHO

ЈАСмин - MUNCHO
Вести - DNS Radio

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАДИО ЕМИСИИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАДИО ЕМИСИИ
Вести - DNS Radio

ХУМАНИТАРЕН ХИП ХОП НАСТАН

ХУМАНИТАРЕН ХИП ХОП НАСТАН
Вести - DNS Radio

БАЛДО - СКОПСКИ

БАЛДО - СКОПСКИ
Вести - DNS Radio

GENERIK - BLOCKHILLS

GENERIK - BLOCKHILLS
Вести - DNS Radio

FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)

FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)

БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

LATE NIGHT KRU3ING СЕСИЈА СО ЗАД АГОЛОТ ! (ВИДЕО)

LATE NIGHT KRU3ING СЕСИЈА СО ЗАД АГОЛОТ ! (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)

РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Вести - DNS Radio

СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2

СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 30 (SEASON FINALE)

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 30 (SEASON FINALE)
Вести - DNS Radio

НЕ НАПУШТИ УШТЕ ЕДНА РАП ЛЕГЕНДА - ПОЧИНА ПРОДИЏИ ОД MOBB DEEP

НЕ НАПУШТИ УШТЕ ЕДНА РАП ЛЕГЕНДА - ПОЧИНА ПРОДИЏИ ОД MOBB DEEP
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.4

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.4
Вести - DNS Radio

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА
Вести - DNS Radio

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)
Вести - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

TRAP DA FUCK UP

TRAP DA FUCK UP
Вести - DNS Radio

ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)

ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ
Вести - DNS Radio

ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)

ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЦЕНЕ - ЛУЗНА

ЦЕНЕ - ЛУЗНА
Вести - DNS Radio

27 СТИЛОВИ НА РАПУВАЊЕ (ВИДЕО)

27 СТИЛОВИ НА РАПУВАЊЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)

МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)
Вести - DNS Radio

SNEAK54 - 32 БАРА

SNEAK54 - 32 БАРА
Вести - DNS Radio

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СКОПЈЕ) ЕП.1 И ЕП.2

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СКОПЈЕ) ЕП.1 И ЕП.2
Вести - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ
Вести - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ И ЦОБЕ - ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

РАП ПОЗИТИВ И ЦОБЕ - ВЛАДО ЈАНЕВСКИ
Вести - DNS Radio

БАЛДО - 45/65/43/23

БАЛДО - 45/65/43/23
Вести - DNS Radio

НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Вести - DNS Radio

ТРИМ - РАП ПОРНО

ТРИМ - РАП ПОРНО
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ВО ЖИВО - КОЧАНИ

ЗАД АГОЛОТ - ВО ЖИВО - КОЧАНИ
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY (КЛУБ ХАВАНА)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY (КЛУБ ХАВАНА)
Вести - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)
Вести - DNS Radio

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ
Вести - DNS Radio

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ
Вести - DNS Radio

М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)

М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА
Вести - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93
Вести - DNS Radio

MIC D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)

MIC D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 25!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 25!
Вести - DNS Radio

ЈАСМИН - ЖМУРКА

ЈАСМИН - ЖМУРКА
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.5 (КУМАНОВО) НОЦЕ vs. КОЉО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.5 (КУМАНОВО) НОЦЕ vs. КОЉО
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ
Вести - DNS Radio

HIP HOP HOORAY ! VOL.9 СО ДЈ ПОПАЈ ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY ! VOL.9 СО ДЈ ПОПАЈ ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР
Вести - DNS Radio

АЛФА - ВО СЕВО ОВА

АЛФА - ВО СЕВО ОВА
Вести - DNS Radio

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ
Вести - DNS Radio

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ
Вести - DNS Radio

ПРИЛЕПСКИ ALL STAR ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ

ПРИЛЕПСКИ ALL STAR ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ
Вести - DNS Radio

34-ТО ИЗДАНИЕ НА FUNKY FRESH ВО КАПАН АН (PROPO 88 & CORTO MALTEZ)

34-ТО ИЗДАНИЕ НА FUNKY FRESH ВО КАПАН АН (PROPO 88 & CORTO MALTEZ)
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА
Вести - DNS Radio

BRONX 1.02 - ВО МКЦ (СКОПЈЕ)

BRONX 1.02 - ВО МКЦ (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ЏОЛЕ (ТОКСИКОЛОЗИ) - ТОА ШТО ЌЕ ПОСАКАМ (ONE SHOT ВИДЕО)

ЏОЛЕ (ТОКСИКОЛОЗИ) - ТОА ШТО ЌЕ ПОСАКАМ (ONE SHOT ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)
Вести - DNS Radio

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA
Вести - DNS Radio

PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ

PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ
Вести - DNS Radio

LORD FINESSE ВО МКЦ !!

LORD FINESSE ВО МКЦ !!
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО) BRKFX vs HYPER

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО) BRKFX vs HYPER
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)

INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)
Вести - DNS Radio

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 1 (КУМАНОВО) КРАЈМ vs. ТРИМ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 1 (КУМАНОВО) КРАЈМ vs. ТРИМ
Вести - DNS Radio

MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ

MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ
Вести - DNS Radio

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ
Вести - DNS Radio

EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)

EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)

GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3

FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3
Вести - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО
Вести - DNS Radio

БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)

БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ
Вести - DNS Radio

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Вести - DNS Radio

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА
Вести - DNS Radio

TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР

TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР
Вести - DNS Radio

ХУМАНИТАРЕН РАП НАСТАН ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

ХУМАНИТАРЕН РАП НАСТАН ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)

Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ
Вести - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)
Вести - DNS Radio

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

НБК x TWISTER - ВЕНТИЛ (ВИДЕО)

НБК x TWISTER - ВЕНТИЛ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 23!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 23!
Вести - DNS Radio

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)
Вести - DNS Radio

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)
Вести - DNS Radio

АЛФА - EXORCISM

АЛФА - EXORCISM
Вести - DNS Radio

РОДЕНДЕНСКА FUNK SHUI NIGHT ВО МКЦ !

РОДЕНДЕНСКА FUNK SHUI NIGHT ВО МКЦ !
Вести - DNS Radio

LORD FINESSE (D.I.T.C) ВО МАКЕДОНИЈА НА 7-МИ МАЈ !

LORD FINESSE (D.I.T.C) ВО МАКЕДОНИЈА НА 7-МИ МАЈ !
Вести - DNS Radio

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 22!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 22!
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - КУМАНОВО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - КУМАНОВО
Вести - DNS Radio

ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)

ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА
Вести - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ
Вести - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)
Вести - DNS Radio

СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)

СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)

6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)

ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА
Вести - DNS Radio

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА
Вести - DNS Radio

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX VS. LUX KMALA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX VS. LUX KMALA
Вести - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - КРИСТАЛЕН МЕД (OFFICIAL ONESHOT ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - КРИСТАЛЕН МЕД (OFFICIAL ONESHOT ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН
Вести - DNS Radio

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН
Вести - DNS Radio

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (МКЦ - БИФЕ СКОПЈЕ)

ПРОМОЦИЈА НА КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (МКЦ - БИФЕ СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

LIGHTS OUT - PART 1 FT. CND CREW (ГРАФИТИ ВИДЕО)

LIGHTS OUT - PART 1 FT. CND CREW (ГРАФИТИ ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО
Вести - DNS Radio

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)
Вести - DNS Radio

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ
Вести - DNS Radio

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER
Вести - DNS Radio

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА) КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА) КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС
Вести - DNS Radio

ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)

ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ
Вести - DNS Radio

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ
Вести - DNS Radio

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 16 (ДЕБАТНА) !!!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 16 (ДЕБАТНА) !!!
Вести - DNS Radio

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ
Вести - DNS Radio

С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)

С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - УСПАВАНКА ЗА СМРТ!

ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - УСПАВАНКА ЗА СМРТ!
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА

ХИП ХОП - ЕЛА
Вести - DNS Radio

МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!

МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!
Вести - DNS Radio

МЕМОРИЈАЛЕН ХИП ХОП СОБИР ВЕЧЕРВА ВО КАПАН АН!

МЕМОРИЈАЛЕН ХИП ХОП СОБИР ВЕЧЕРВА ВО КАПАН АН!
Вести - DNS Radio

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА
Вести - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА
Вести - DNS Radio

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ
Вести - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - 21 ГРАМ (ВИДЕО)

КУП ДЕ ГРАС - 21 ГРАМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 11 (ДЕБАТНА) + СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 11 (ДЕБАТНА) + СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ !
Вести - DNS Radio

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН
Вести - DNS Radio

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!

РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!
Вести - DNS Radio

ХИП-ХОП СЕСИЈА СО ДЈ ИЛИЧ, СТРАЈК И ДРАЗИ ДРАГС

ХИП-ХОП СЕСИЈА СО ДЈ ИЛИЧ, СТРАЈК И ДРАЗИ ДРАГС
Вести - DNS Radio

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - STATUS QUO

INKLINGZ - STATUS QUO
Вести - DNS Radio

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ
Вести - DNS Radio

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?
Вести - DNS Radio

ГОДИНА НА СВИЊАТА - ЗАД АГОЛОТ ПОКАНУВААТ НА КОНЦЕРТ!

ГОДИНА НА СВИЊАТА - ЗАД АГОЛОТ ПОКАНУВААТ НА КОНЦЕРТ!
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 10!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 10!
Вести - DNS Radio

НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)

НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)

A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВЕЧЕРВА ВО МКЦ (КЛУБ РЕСТОРАН) КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ НА INKLINGZ - TESSERACT

ВЕЧЕРВА ВО МКЦ (КЛУБ РЕСТОРАН) КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ НА INKLINGZ - TESSERACT
Вести - DNS Radio

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2
Вести - DNS Radio

ПОЧИНА BIG SYKE - ОРИГИНАЛЕН ЧЛЕН НА THUG LIFE

ПОЧИНА BIG SYKE - ОРИГИНАЛЕН ЧЛЕН НА THUG LIFE
Вести - DNS Radio

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 09 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 09 !
Вести - DNS Radio

2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)

2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)

МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !

ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)

INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ВО ВЕЛЕС НА 3ТИ ДЕКЕМВРИ !

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ВО ВЕЛЕС НА 3ТИ ДЕКЕМВРИ !
Вести - DNS Radio

КЕМП ОД - СПОМЕНИ

КЕМП ОД - СПОМЕНИ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 08 !

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 08 !
Вести - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)

ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП ВО ВЕЛЕС

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП ВО ВЕЛЕС
Вести - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !
Вести - DNS Radio

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP
Вести - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.4 СО ДЈ ПОПАЈ

HIP HOP HOORAY VOL.4 СО ДЈ ПОПАЈ
Вести - DNS Radio

ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)

ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)
Вести - DNS Radio

20 ГОДИШНИНА ОД INFINITE АЛБУМОТ НА ЕМИНЕМ (INFINITE F.B.T. REMIX + КРАТОК ДОКУМЕНТАРЕЦ)

20 ГОДИШНИНА ОД INFINITE АЛБУМОТ НА ЕМИНЕМ (INFINITE F.B.T. REMIX + КРАТОК ДОКУМЕНТАРЕЦ)
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 07 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 07 !
Вести - DNS Radio

МАРТИН ШКРЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НА УНИКАТНИОТ WU TANG АЛБУМ СПОДЕЛИ НОВИ ТИЗЕРИ СО ФАНОВИТЕ !

МАРТИН ШКРЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НА УНИКАТНИОТ WU TANG АЛБУМ СПОДЕЛИ НОВИ ТИЗЕРИ СО ФАНОВИТЕ !
Вести - DNS Radio

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)
Вести - DNS Radio

ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ

ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ
Вести - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ
Вести - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС
Вести - DNS Radio

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)
Вести - DNS Radio

СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)

СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)
Вести - DNS Radio

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 06 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 06 !
Вести - DNS Radio

ДАЗ ФЛОУ ФТ. ДЕНИЦИЈА - КИДАВЕЛА (ВИДЕО)

ДАЗ ФЛОУ ФТ. ДЕНИЦИЈА - КИДАВЕЛА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)

BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)
Вести - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - ШО БИА? (ВИДЕО) + ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ!

ДИВИЗИЈА - ШО БИА? (ВИДЕО) + ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ!
Вести - DNS Radio

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)
Вести - DNS Radio

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА
Вести - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)
Вести - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 05 (ДЕБАТНА) !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 05 (ДЕБАТНА) !
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.3 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.3 (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА
Вести - DNS Radio

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 04 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 04 !
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.2 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.2 (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

A TRIBE CALLED QUEST СО ОФИЦИЈАЛНА НАЈАВА ЗА СВОЈОТ НАЈНОВ И ПОСЛЕДЕН АЛБУМ

A TRIBE CALLED QUEST СО ОФИЦИЈАЛНА НАЈАВА ЗА СВОЈОТ НАЈНОВ И ПОСЛЕДЕН АЛБУМ
Вести - DNS Radio

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ
Вести - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.3 СО ДЈ ПОПАЈ И ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY VOL.3 СО ДЈ ПОПАЈ И ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Вести - DNS Radio

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)
Вести - DNS Radio

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 03 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 03 !
Вести - DNS Radio

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК
Вести - DNS Radio

ЛЕГЕНДАРНИТЕ DIAMOND D (DITC) И LARGE PROFESSOR (MAIN SOURCE) НА 1ви ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ЛЕГЕНДАРНИТЕ DIAMOND D (DITC) И LARGE PROFESSOR (MAIN SOURCE) НА 1ви ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)

ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

NEW SCHOOL MEETS OLD SCHOOL - КЕНДРИК ЛАМАР НА РАЗГОВОР КАЈ ЛЕГЕНДАРНИОТ РИК РУБИН (ВИДЕО)

NEW SCHOOL MEETS OLD SCHOOL - КЕНДРИК ЛАМАР НА РАЗГОВОР КАЈ ЛЕГЕНДАРНИОТ РИК РУБИН (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)
Вести - DNS Radio

РАЗМЕНА И ПРОДАЖБА НА ПЛОЧИ ВО КОНЦЕПТ 37 (СКОПЈЕ)

РАЗМЕНА И ПРОДАЖБА НА ПЛОЧИ ВО КОНЦЕПТ 37 (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР
Вести - DNS Radio

ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!

ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!
Вести - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION
Вести - DNS Radio

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!
Вести - DNS Radio

TRIBUTE TO WEST COAST VOL.2 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ) СО ТИМОТ НА ФАНКИ ФРЕШ

TRIBUTE TO WEST COAST VOL.2 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ) СО ТИМОТ НА ФАНКИ ФРЕШ
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)

INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

BARS FOR DAYS - ГЛЕДАЈТЕ ГО РАПЕРОТ МУРС ВО ЖИВО ВО ОБИД ДА РАПУВА 24 ЧАСА БЕЗ ПРЕСТАН !

BARS FOR DAYS - ГЛЕДАЈТЕ ГО РАПЕРОТ МУРС ВО ЖИВО ВО ОБИД ДА РАПУВА 24 ЧАСА БЕЗ ПРЕСТАН !
Вести - DNS Radio

САГАТА ПРОДОЛЖУВА ! ВОСПИТНА (СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 01)

САГАТА ПРОДОЛЖУВА ! ВОСПИТНА (СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 01)
Вести - DNS Radio

ОФИЦИЈАЛНО RAP SKILLZ И ВО МАКЕДОНИЈА

ОФИЦИЈАЛНО RAP SKILLZ И ВО МАКЕДОНИЈА
Вести - DNS Radio

FIX THE NOISE ВО СЦЕНА 112 (СТРУМИЦА) СО ДЈ ПОПАЈ И ДУШКО МАНУШЕВ

FIX THE NOISE ВО СЦЕНА 112 (СТРУМИЦА) СО ДЈ ПОПАЈ И ДУШКО МАНУШЕВ
Вести - DNS Radio

ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)

ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ДАНИЈАЛ АЛИЈА

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ДАНИЈАЛ АЛИЈА
Вести - DNS Radio

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT
Вести - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО)

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ
Вести - DNS Radio

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК
Вести - DNS Radio

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО
Вести - DNS Radio

НАЈАВА ЗА ЗЕМЈОТРЕС И ВО КОЧАНИ !

НАЈАВА ЗА ЗЕМЈОТРЕС И ВО КОЧАНИ !
Вести - DNS Radio

НОКАУТОТ ШТО ГО РАЗБУДИ BEANIE SIGEL !

НОКАУТОТ ШТО ГО РАЗБУДИ BEANIE SIGEL !
Вести - DNS Radio

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - РАЗОР

ТОРЕАДОРС - РАЗОР
Вести - DNS Radio

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"
Вести - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2
Вести - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ALL EYEZ ON ME - THE MOVIE (ТРЕЈЛЕР #2)

ALL EYEZ ON ME - THE MOVIE (ТРЕЈЛЕР #2)
Вести - DNS Radio

INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)

INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)
Вести - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ЧОВЕЧКИ ОТПАД (ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ЧОВЕЧКИ ОТПАД (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СПИТ - ПРОЦЕС

СПИТ - ПРОЦЕС
Вести - DNS Radio

FUNK CORNER СО ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО КАНТИНА

FUNK CORNER СО ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО КАНТИНА
Вести - DNS Radio

ПРОЕКЦИЈА НА ХИП-ХОП ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „СЛОЖУВАЛКА“ ВО БИТОЛА (ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ 2016)

ПРОЕКЦИЈА НА ХИП-ХОП ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „СЛОЖУВАЛКА“ ВО БИТОЛА (ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ 2016)
Вести - DNS Radio

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)
Вести - DNS Radio

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА
Вести - DNS Radio

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА
Вести - DNS Radio

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)
Вести - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ - АНТИ

ЏЗ БЕНГ - АНТИ
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ

FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ
Вести - DNS Radio

МАРШ - ЧАД И КОСКИ

МАРШ - ЧАД И КОСКИ
Вести - DNS Radio

BANG BANG BOOGIE СО ДЈ ПОПАЈ ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (СТАРА ЧАРШИЈА)

BANG BANG BOOGIE СО ДЈ ПОПАЈ ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (СТАРА ЧАРШИЈА)
Вести - DNS Radio

ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)

ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)

ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)

ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)

ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)
Вести - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ. KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH #015 ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ СО DEEJAY WOO-D (SLO)

FUNKY FRESH #015 ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ СО DEEJAY WOO-D (SLO)
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА
Вести - DNS Radio

ХИП-ХОП ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО PUBLIC ROOM - СКОПЈЕ

ХИП-ХОП ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО PUBLIC ROOM - СКОПЈЕ
Вести - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА
Вести - DNS Radio

АЛТЕРНАТИВА CONNECTION #2 ВО ЛЕТНА ХАВАНА - СКОПЈЕ

АЛТЕРНАТИВА CONNECTION #2 ВО ЛЕТНА ХАВАНА - СКОПЈЕ
Вести - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)

ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

MAKEDOX WORKSHOP ПРОГРАМА - УМЕТНОСТА НА РАСКАЖУВАЊЕТО (МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ)

MAKEDOX WORKSHOP ПРОГРАМА - УМЕТНОСТА НА РАСКАЖУВАЊЕТО (МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

#microphoneON - САЈФЕР 02

#microphoneON - САЈФЕР 02
Вести - DNS Radio

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ
Вести - DNS Radio

HIP HOP PARTY-BACK TO THE GOLDEN AGE OF HIP HOP ВО КОЧАНИ

HIP HOP PARTY-BACK TO THE GOLDEN AGE OF HIP HOP ВО КОЧАНИ
Вести - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ
Вести - DNS Radio

CYPRESS HILL - INSANE IN THE BRAIN (360VR LIVE ВИДЕО)

CYPRESS HILL - INSANE IN THE BRAIN (360VR LIVE ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)
Вести - DNS Radio

ДИО - ПАРАДОКС

ДИО - ПАРАДОКС
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 014 - CLOSING SEASON PARTY ВО КАПАН АН (СТАРА ЧАРШИЈА)

FUNKY FRESH 014 - CLOSING SEASON PARTY ВО КАПАН АН (СТАРА ЧАРШИЈА)
Вести - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА
Вести - DNS Radio

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПАРАДОКС (ВО СТЕЧАЈ) - СКРУПУЛИ НЕМАМ ФТ. СВЕТЕЦ

ПАРАДОКС (ВО СТЕЧАЈ) - СКРУПУЛИ НЕМАМ ФТ. СВЕТЕЦ
Вести - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)
Вести - DNS Radio

СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)

СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)

MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 013 ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН - B BOY FUNK & SOUL

FUNKY FRESH 013 ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН - B BOY FUNK & SOUL
Вести - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2
Вести - DNS Radio

КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛЕ РАП ЛЕГЕНДИТЕ НА НАСЛОВНИТЕ СТРАНИ НА СТРИПОВИТЕ

КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛЕ РАП ЛЕГЕНДИТЕ НА НАСЛОВНИТЕ СТРАНИ НА СТРИПОВИТЕ
Вести - DNS Radio

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА
Вести - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ
Вести - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ
Вести - DNS Radio

GROW - СРЕЌА

GROW - СРЕЌА
Вести - DNS Radio

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)
Вести - DNS Radio

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)
Вести - DNS Radio

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА
Вести - DNS Radio

ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)

ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 011 - ДЈ РАБОТИЛНИЦА ВО МКЦ И НАСТАП ВО КАПАН АН СО DJ ANGELO (UK)

FUNKY FRESH 011 - ДЈ РАБОТИЛНИЦА ВО МКЦ И НАСТАП ВО КАПАН АН СО DJ ANGELO (UK)
Вести - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ALL EYEZ ON ME - ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМОТ ПОСВЕТЕН НА 2PAC

ALL EYEZ ON ME - ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМОТ ПОСВЕТЕН НА 2PAC
Вести - DNS Radio

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)
Вести - DNS Radio

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ
Вести - DNS Radio

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ
Вести - DNS Radio

СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)

СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 009 - TRIBUTE TO WESTCOAST HIPHOP ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН

FUNKY FRESH 009 - TRIBUTE TO WESTCOAST HIPHOP ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН
Вести - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ
Вести - DNS Radio

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН
Вести - DNS Radio

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ
Вести - DNS Radio

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH - 008 - СКОПЈЕ СТРИТ ФЕСТИВАЛ ПРОМО ЗАБАВА (КАПАН АН - СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH - 008 - СКОПЈЕ СТРИТ ФЕСТИВАЛ ПРОМО ЗАБАВА (КАПАН АН - СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ
Вести - DNS Radio

DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)

DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)
Вести - DNS Radio

ШТО Е ТОА ШТО РАП МУЗИКАТА ЈА ПРАВИ ЛИРИЧКИ НАЈМОЌНА ? (ВИДЕО)

ШТО Е ТОА ШТО РАП МУЗИКАТА ЈА ПРАВИ ЛИРИЧКИ НАЈМОЌНА ? (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ
Вести - DNS Radio

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)
Вести - DNS Radio

НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)

НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)
Вести - DNS Radio

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
Вести - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!

ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!
Вести - DNS Radio

ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)

ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH VOL.7 - ROOTS RAID & POSITIVE CUTS (AL) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH VOL.7 - ROOTS RAID & POSITIVE CUTS (AL) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА "ЗАД ШПИУНКА" ВО ШТИП + ДИЏЕЈ СЕТ НА ОКИ ДОКИ И ИЛИЧ

ПРОМОЦИЈА НА "ЗАД ШПИУНКА" ВО ШТИП + ДИЏЕЈ СЕТ НА ОКИ ДОКИ И ИЛИЧ
Вести - DNS Radio

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО
Вести - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПОЧИНА P.O. ЧЛЕН ОД ДВИЖЕЊЕТО BANG BANG BOOGIE

ПОЧИНА P.O. ЧЛЕН ОД ДВИЖЕЊЕТО BANG BANG BOOGIE
Вести - DNS Radio

TRU LIFE КОНЕЧНО НА СЛОБОДА !

TRU LIFE КОНЕЧНО НА СЛОБОДА !
Вести - DNS Radio

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ
Вести - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)
Вести - DNS Radio

БЕНГ БЕНГ БУГИ VOL.2 ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)

БЕНГ БЕНГ БУГИ VOL.2 ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)
Вести - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН & СИГИ ФТ. DJ СКИТАРА - YO!

ТОНИ ЗЕН & СИГИ ФТ. DJ СКИТАРА - YO!
Вести - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - УБИТОН (ВИДЕО) + PRE PARTY СО DJ POPEYE!

АВТОРИЗАЦИЈА - УБИТОН (ВИДЕО) + PRE PARTY СО DJ POPEYE!
Вести - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП (ВИДЕО)

ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ ПРВ СТУДИСКИ АЛБУМ - УБИТОН

АВТОРИЗАЦИЈА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ ПРВ СТУДИСКИ АЛБУМ - УБИТОН
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА
Вести - DNS Radio

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ
Вести - DNS Radio

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП
Вести - DNS Radio

ДИЏЕЈ СЕТ НА DJ BAZZ ВЕЧЕРВА ВО АРТ КАФЕ!

ДИЏЕЈ СЕТ НА DJ BAZZ ВЕЧЕРВА ВО АРТ КАФЕ!
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

БРОНКС 1.01 - КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА ТОКСЛИКОЛОЗИ

БРОНКС 1.01 - КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА ТОКСЛИКОЛОЗИ
Вести - DNS Radio

ВУИСА - О

ВУИСА - О
Вести - DNS Radio

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА
Вести - DNS Radio

БЕНГ БЕНГ БУГИ - ХИПХОП ЖУРКА ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)

БЕНГ БЕНГ БУГИ - ХИПХОП ЖУРКА ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 25 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 25 !
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 005 - ДИ-ЏЕЈ МАГОС ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 005 - ДИ-ЏЕЈ МАГОС ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СПАС ИМ НЕМА (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - СПАС ИМ НЕМА (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

МКД РАП - МАКЕДОНСКИ ХИП ХОП ФЕСТИВАЛ НА СКОПСКИ САЕМ

МКД РАП - МАКЕДОНСКИ ХИП ХОП ФЕСТИВАЛ НА СКОПСКИ САЕМ
Вести - DNS Radio

КОНЦЕРТ НА МАРЧЕЛО И ФИЛТЕРИ ВО КЛУБ ХАВАНА (СКОПЈЕ)

КОНЦЕРТ НА МАРЧЕЛО И ФИЛТЕРИ ВО КЛУБ ХАВАНА (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)
Вести - DNS Radio

DJ СЕТ НА ТОНИ ЗЕН ВО АРТ КАФЕ!

DJ СЕТ НА ТОНИ ЗЕН ВО АРТ КАФЕ!
Вести - DNS Radio

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - СВИЊАРНИК ФТ. МИКА СПК (ВИДЕО)

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - СВИЊАРНИК ФТ. МИКА СПК (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА (БОКСА) - БИТБОКС

ПУЛС ЕКИПА (БОКСА) - БИТБОКС
Вести - DNS Radio

ВОСПИТНА СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 24

ВОСПИТНА СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 24
Вести - DNS Radio

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)
Вести - DNS Radio

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #5 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #5 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

GANGSTARR FOUNDATION OFFICIAL AFTERPARTY ВО КАПАН АН СО ФАНКИ ФРЕШ ТИМОТ

GANGSTARR FOUNDATION OFFICIAL AFTERPARTY ВО КАПАН АН СО ФАНКИ ФРЕШ ТИМОТ
Вести - DNS Radio

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)
Вести - DNS Radio

DJ SET НА DJ POPEYE ВО АРТ КАФЕ!

DJ SET НА DJ POPEYE ВО АРТ КАФЕ!
Вести - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO - ПОЗДРАВ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН
Вести - DNS Radio

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ
Вести - DNS Radio

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ
Вести - DNS Radio

СЛАТКАРИСТИКА ФТ. КРИСКО - ТИК ТАК (ВИДЕО)

СЛАТКАРИСТИКА ФТ. КРИСКО - ТИК ТАК (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА
Вести - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ НОВ АЛБУМ

ЛЕГИЈАТА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ НОВ АЛБУМ
Вести - DNS Radio

ПОЧИНА PHIFE DAWG - ЧЛЕНОТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА A.T.C.Q.

ПОЧИНА PHIFE DAWG - ЧЛЕНОТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ГРУПА A.T.C.Q.
Вести - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL
Вести - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - НАЈАВА ЗА СПОТ (СПАС ВИ НЕМА)

ЗАД АГОЛОТ - НАЈАВА ЗА СПОТ (СПАС ВИ НЕМА)
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ ВИДЕО ЗАПИС НА КОСТА ФРИСТАЈЛЕР

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ ВИДЕО ЗАПИС НА КОСТА ФРИСТАЈЛЕР
Вести - DNS Radio

ЕКСЦЕС - НЕ Е ПРОБЛЕМ (ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - НЕ Е ПРОБЛЕМ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА
Вести - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE
Вести - DNS Radio

ФАРС - ЛАНЕЦ (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

ФАРС - ЛАНЕЦ (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

5 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NATE DOGG

5 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА NATE DOGG
Вести - DNS Radio

МЕМОРИЈАЛЕН НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ДИМИТАР КАСКАРЕВСКИ - КАСКА

МЕМОРИЈАЛЕН НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ДИМИТАР КАСКАРЕВСКИ - КАСКА
Вести - DNS Radio

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 003 - DJ SKILL (BG) - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 003 - DJ SKILL (BG) - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ
Вести - DNS Radio

GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)

GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ
Вести - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ НА ПОЕТИКА

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ НА ПОЕТИКА
Вести - DNS Radio

УШТЕ ЕДНО ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП!

УШТЕ ЕДНО ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП!
Вести - DNS Radio

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ
Вести - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 002 - DJ AJRON & DJ BDAT DZUTIM A.K.A TIMBE - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 002 - DJ AJRON & DJ BDAT DZUTIM A.K.A TIMBE - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)

АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)
Вести - DNS Radio

КРИС - CRIMINAL

КРИС - CRIMINAL
Вести - DNS Radio

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП !

ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП !
Вести - DNS Radio

РАП СКИЛЗ ПРИСТИГНА И ВО МАКЕДОНИЈА!

РАП СКИЛЗ ПРИСТИГНА И ВО МАКЕДОНИЈА!
Вести - DNS Radio

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА
Вести - DNS Radio

FREESTYLER & АЛИЧ - БОНДОН КУЛТУРА ДИСС!

FREESTYLER & АЛИЧ - БОНДОН КУЛТУРА ДИСС!
Вести - DNS Radio

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2
Вести - DNS Radio

FUNKY FRESH 001 - PROPO 88 (DA SHOGUNZ) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 001 - PROPO 88 (DA SHOGUNZ) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

THA TITANIUM ГОСТИ ВО РАДИО КАНАЛ 77

THA TITANIUM ГОСТИ ВО РАДИО КАНАЛ 77
Вести - DNS Radio

МАРВЕЛ ХЕРОИ И ХИП-ХОПОТ ВО ЕДЕН УНИВЕРЗУМ

МАРВЕЛ ХЕРОИ И ХИП-ХОПОТ ВО ЕДЕН УНИВЕРЗУМ
Вести - DNS Radio

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА
Вести - DNS Radio

DJ ILIC (ЗАД АГОЛОТ) ОВАА САБОТА ВО КЛУБ СТУДИО ТЕТОВО

DJ ILIC (ЗАД АГОЛОТ) ОВАА САБОТА ВО КЛУБ СТУДИО ТЕТОВО
Вести - DNS Radio

ДИО - РЕТРО СТИЛ ЕП. 4 (ВИДЕО)

ДИО - РЕТРО СТИЛ ЕП. 4 (ВИДЕО)
Вести - DNS Radio

DILLA DAY ВО КЛУБОТ КАПАН АН (СКОПЈЕ)

DILLA DAY ВО КЛУБОТ КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Вести - DNS Radio

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)
Вести - DNS Radio

ШИНТЕР - СЕКОЈ ДЕН (ВИДЕО СПОТ)

ШИНТЕР - СЕКОЈ ДЕН (ВИДЕО СПОТ)
Вести - DNS Radio

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ
Вести - DNS Radio

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ
Вести - DNS Radio

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА
Вести - DNS Radio

СТРУКА - ПОСЛЕДЕН МОХИКАНЕЦ (ЕP)

СТРУКА - ПОСЛЕДЕН МОХИКАНЕЦ (ЕP)
Вести - DNS Radio

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН
Вести - DNS Radio

PI4 x BENJAMIN JIMMY - GANGSTA [LIVE COVER]

PI4 x BENJAMIN JIMMY - GANGSTA [LIVE COVER]
Вести - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)
Вести - DNS Radio

T-GHOST СО СОЛО НАСТАП ВО САБОТА!

T-GHOST СО СОЛО НАСТАП ВО САБОТА!
Вести - DNS Radio

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - BACK OFF 2M ФТ. ЛАЗАР & БОКО

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - BACK OFF 2M ФТ. ЛАЗАР & БОКО
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП ВЕЧЕР ВО ХАВАНА!

ХИП ХОП ВЕЧЕР ВО ХАВАНА!
Вести - DNS Radio

НЕОБЈАВЕНА ЦРНО - БЕЛА КОЛАБОРАЦИЈА

НЕОБЈАВЕНА ЦРНО - БЕЛА КОЛАБОРАЦИЈА
Вести - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ
Вести - DNS Radio

СЛАТКАРИСТИКА ВЕЧЕРВА СО НАСТАП ВО БАНСКО!

СЛАТКАРИСТИКА ВЕЧЕРВА СО НАСТАП ВО БАНСКО!
Вести - DNS Radio

ТРИУМФ ФТ. ГЕНГО - РАП ЕЛЕГИЈА

ТРИУМФ ФТ. ГЕНГО - РАП ЕЛЕГИЈА
Вести - DNS Radio

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !
Вести - DNS Radio

ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО

ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО
Вести - DNS Radio

МЕМОРИАЛЕН СОБИР ВО ЧЕСТ НА ФИЛИП БОСС!

МЕМОРИАЛЕН СОБИР ВО ЧЕСТ НА ФИЛИП БОСС!
Вести - DNS Radio

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ
Вести - DNS Radio

VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!

VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!
Вести - DNS Radio

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)
Вести - DNS Radio

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА
Вести - DNS Radio

ВЛАДО YO - КЛУБОТ

ВЛАДО YO - КЛУБОТ
Вести - DNS Radio

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ
Вести - DNS Radio

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ
Вести - DNS Radio

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4
Вести - DNS Radio

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА
Вести - DNS Radio

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ
Вести - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - МАЈК ТЕСТ ФТ. ДЈ ДРАМА (ЗАД АГОЛОТ) (СПОТ)

РИСТО РИПЕР - МАЈК ТЕСТ ФТ. ДЈ ДРАМА (ЗАД АГОЛОТ) (СПОТ)
Вести - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - Ill

СТАНИЦА 048 - Ill
Вести - DNS Radio

БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ

БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ
Вести - DNS Radio

ПОЕТИКА (ТПЦ) ФТ БОБ MС - ГРАДУ МОЈ

ПОЕТИКА (ТПЦ) ФТ БОБ MС - ГРАДУ МОЈ
Вести - DNS Radio

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)
Вести - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. АНГЕЛО - ШТО ИМА ВО МААЛО

СКИТЕР ФТ. АНГЕЛО - ШТО ИМА ВО МААЛО
Вести - DNS Radio

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ
Вести - DNS Radio

СЕНКАТА ОД ТЕТОВО НАЗАД НА СЦЕНА ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ !

СЕНКАТА ОД ТЕТОВО НАЗАД НА СЦЕНА ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ !
Вести - DNS Radio

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!
Вести - DNS Radio

ТУТЕ ФТ. БОБО - СКОПЈЕ БРАТКО

ТУТЕ ФТ. БОБО - СКОПЈЕ БРАТКО
Вести - DNS Radio

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015
Вести - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)
Вести - DNS Radio

УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ

УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ
Вести - DNS Radio

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ
Вести - DNS Radio

ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА

ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА
Вести - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ