Аудио

Аудио - DNS Radio

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ
Аудио - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА
Аудио - DNS Radio

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ
Аудио - DNS Radio

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО
Аудио - DNS Radio

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)
Аудио - DNS Radio

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ
Аудио - DNS Radio

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3
Аудио - DNS Radio

RICK SF - РЕЗИМЕ

RICK SF - РЕЗИМЕ
Аудио - DNS Radio

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН
Аудио - DNS Radio

ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ

ЕБСФ - ОЧЕКУВАЈ ДА ВЛЕТАМ
Аудио - DNS Radio

СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ

СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ
Аудио - DNS Radio

ВУИСА - Х & ВРАТА

ВУИСА - Х & ВРАТА
Аудио - DNS Radio

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)
Аудио - DNS Radio

ЈАСмин - MUNCHO

ЈАСмин - MUNCHO
Аудио - DNS Radio

БАЛДО - СКОПСКИ

БАЛДО - СКОПСКИ
Аудио - DNS Radio

GENERIK - BLOCKHILLS

GENERIK - BLOCKHILLS
Аудио - DNS Radio

СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2

СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2
Аудио - DNS Radio

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА
Аудио - DNS Radio

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL
Аудио - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ
Аудио - DNS Radio

ЦЕНЕ - ЛУЗНА

ЦЕНЕ - ЛУЗНА
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"
Аудио - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЗАБАВА

КОНФЛИКТ - ЗАБАВА
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)
Аудио - DNS Radio

SNEAK54 - 32 БАРА

SNEAK54 - 32 БАРА
Аудио - DNS Radio

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН
Аудио - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ
Аудио - DNS Radio

БАЛДО - 45/65/43/23

БАЛДО - 45/65/43/23
Аудио - DNS Radio

НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Аудио - DNS Radio

ТРИМ - РАП ПОРНО

ТРИМ - РАП ПОРНО
Аудио - DNS Radio

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ
Аудио - DNS Radio

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ
Аудио - DNS Radio

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА
Аудио - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93
Аудио - DNS Radio

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Аудио - DNS Radio

ЈАСМИН - ЖМУРКА

ЈАСМИН - ЖМУРКА
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ
Аудио - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР
Аудио - DNS Radio

АЛФА - ВО СЕВО ОВА

АЛФА - ВО СЕВО ОВА
Аудио - DNS Radio

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ
Аудио - DNS Radio

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА
Аудио - DNS Radio

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)
Аудио - DNS Radio

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО
Аудио - DNS Radio

PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ

PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ
Аудио - DNS Radio

INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)

INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)
Аудио - DNS Radio

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА
Аудио - DNS Radio

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ
Аудио - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО
Аудио - DNS Radio

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ
Аудио - DNS Radio

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Аудио - DNS Radio

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА
Аудио - DNS Radio

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ
Аудио - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)
Аудио - DNS Radio

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА
Аудио - DNS Radio

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)
Аудио - DNS Radio

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)
Аудио - DNS Radio

АЛФА - EXORCISM

АЛФА - EXORCISM
Аудио - DNS Radio

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ
Аудио - DNS Radio

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА
Аудио - DNS Radio

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ
Аудио - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)
Аудио - DNS Radio

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА
Аудио - DNS Radio

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА
Аудио - DNS Radio

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер
Аудио - DNS Radio

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН
Аудио - DNS Radio

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН
Аудио - DNS Radio

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК
Аудио - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)
Аудио - DNS Radio

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ
Аудио - DNS Radio

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)
Аудио - DNS Radio

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ
Аудио - DNS Radio

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER
Аудио - DNS Radio

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)
Аудио - DNS Radio

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ
Аудио - DNS Radio

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ
Аудио - DNS Radio

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ
Аудио - DNS Radio

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ
Аудио - DNS Radio

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА
Аудио - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ
Аудио - DNS Radio

СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)

СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ
Аудио - DNS Radio

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА
Аудио - DNS Radio

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ
Аудио - DNS Radio

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН
Аудио - DNS Radio

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ
Аудио - DNS Radio

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

INKLINGZ - STATUS QUO

INKLINGZ - STATUS QUO
Аудио - DNS Radio

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ
Аудио - DNS Radio

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2
Аудио - DNS Radio

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ
Аудио - DNS Radio

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО
Аудио - DNS Radio

КЕМП ОД - СПОМЕНИ

КЕМП ОД - СПОМЕНИ
Аудио - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !
Аудио - DNS Radio

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ
Аудио - DNS Radio

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)
Аудио - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ
Аудио - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ
Аудио - DNS Radio

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС
Аудио - DNS Radio

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)
Аудио - DNS Radio

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)
Аудио - DNS Radio

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА
Аудио - DNS Radio

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)
Аудио - DNS Radio

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)
Аудио - DNS Radio

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА
Аудио - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)
Аудио - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ
Аудио - DNS Radio

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА
Аудио - DNS Radio

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)
Аудио - DNS Radio

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ
Аудио - DNS Radio

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)
Аудио - DNS Radio

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96
Аудио - DNS Radio

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК
Аудио - DNS Radio

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)

ПРЕТСЕДАТЕЛСКОТО ИЗБОРНО ЛУДИЛО ВО САД ГО ВРАТИ И ЕМИНЕМ НА СЦЕНА (НОВА ТРАКА И НАЈАВА НА АЛБУМ)
Аудио - DNS Radio

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР
Аудио - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION
Аудио - DNS Radio

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!
Аудио - DNS Radio

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT
Аудио - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ
Аудио - DNS Radio

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН
Аудио - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК
Аудио - DNS Radio

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО
Аудио - DNS Radio

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - РАЗОР

ТОРЕАДОРС - РАЗОР
Аудио - DNS Radio

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН
Аудио - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"
Аудио - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2
Аудио - DNS Radio

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)
Аудио - DNS Radio

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА
Аудио - DNS Radio

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА
Аудио - DNS Radio

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)
Аудио - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ - АНТИ

ЏЗ БЕНГ - АНТИ
Аудио - DNS Radio

МАРШ - ЧАД И КОСКИ

МАРШ - ЧАД И КОСКИ
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА
Аудио - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА
Аудио - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

#microphoneON - САЈФЕР 02

#microphoneON - САЈФЕР 02
Аудио - DNS Radio

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ
Аудио - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ
Аудио - DNS Radio

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)
Аудио - DNS Radio

ДИО - ПАРАДОКС

ДИО - ПАРАДОКС
Аудио - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА
Аудио - DNS Radio

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)
Аудио - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2
Аудио - DNS Radio

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА
Аудио - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ
Аудио - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ
Аудио - DNS Radio

GROW - СРЕЌА

GROW - СРЕЌА
Аудио - DNS Radio

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)
Аудио - DNS Radio

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА
Аудио - DNS Radio

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР
Аудио - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)
Аудио - DNS Radio

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ
Аудио - DNS Radio

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ
Аудио - DNS Radio

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА
Аудио - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ
Аудио - DNS Radio

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН
Аудио - DNS Radio

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ
Аудио - DNS Radio

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ
Аудио - DNS Radio

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ
Аудио - DNS Radio

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)
Аудио - DNS Radio

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ
Аудио - DNS Radio

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)
Аудио - DNS Radio

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
Аудио - DNS Radio

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО
Аудио - DNS Radio

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ
Аудио - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)
Аудио - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА
Аудио - DNS Radio

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ
Аудио - DNS Radio

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП
Аудио - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

ВУИСА - О

ВУИСА - О
Аудио - DNS Radio

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА
Аудио - DNS Radio

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)
Аудио - DNS Radio

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)
Аудио - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН
Аудио - DNS Radio

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ
Аудио - DNS Radio

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ
Аудио - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL
Аудио - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ
Аудио - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА
Аудио - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)
Аудио - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE
Аудио - DNS Radio

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ
Аудио - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ
Аудио - DNS Radio

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ
Аудио - DNS Radio

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ
Аудио - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО
Аудио - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)
Аудио - DNS Radio

КРИС - CRIMINAL

КРИС - CRIMINAL
Аудио - DNS Radio

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ
Аудио - DNS Radio

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА
Аудио - DNS Radio

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2
Аудио - DNS Radio

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА
Аудио - DNS Radio

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)
Аудио - DNS Radio

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ
Аудио - DNS Radio

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ
Аудио - DNS Radio

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА
Аудио - DNS Radio

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН
Аудио - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)
Аудио - DNS Radio

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - BACK OFF 2M ФТ. ЛАЗАР & БОКО

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - BACK OFF 2M ФТ. ЛАЗАР & БОКО
Аудио - DNS Radio

ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC

ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC
Аудио - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ
Аудио - DNS Radio

ТРИУМФ ФТ. ГЕНГО - РАП ЕЛЕГИЈА

ТРИУМФ ФТ. ГЕНГО - РАП ЕЛЕГИЈА
Аудио - DNS Radio

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ
Аудио - DNS Radio

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)
Аудио - DNS Radio

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА
Аудио - DNS Radio

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ
Аудио - DNS Radio

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА
Аудио - DNS Radio

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ
Аудио - DNS Radio

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)
Аудио - DNS Radio

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ
Аудио - DNS Radio

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!
Аудио - DNS Radio

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015
Аудио - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)
Аудио - DNS Radio

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ
Аудио - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ