[ http://dns.mk ]  Слушајте на: Winamp, VLC Player

Баже и Деки на гости во Воспитна Влае Фињан Новости Секој понеделник од 21:00 часот Де Даш и Офелија Деко и Буги Мен ДНС Екипа на куп во Воспитна Ерол од Синдикатот Екипата на ХипХоп.мк во Воспитна К-клан заедно со Мики Дубаецот. Нов поредок! Пи Ју Граунд Преживеавме една емсија и со Вистинските во Воспитна Нашиот сенсеј Томе Жиле и Вали Поголемите претставници од Зад Аголот

Инфо:

Image description

21:00 часот Почеток на Воспитна

Вовед, Преглед на нај нови сигнлови, Јавување во емисија[...]

Image description

22:00 - Рубрика: На Гости

Најава на гостите, Разговор.. [...]

Image description

23:00 - Рубрика: FreeStyle

Претставување на MC, кратко загревање, рецитирање на тема, Battle [...]

23/12/2013 FreeStyle Battle

Овој понеделник, следува четврт финалето во кој на лириковната пресметка ќе се пресметаат Дадо и Каска.


Каска (Подземен Агол)
Каска (Подземен Агол)
eliminiran

Versus
Дадо (Ортографија)
Дадо (Ортографија)

16/12/2013 FreeStyle Battle

Следните двајца натпреварувачи во слободен стил сесијата се Шака Зули Баба и Стефан Попович. Ќе видиме како ќе заврши и оваа вербална пресметка.


Шака Зулу Баба
Шака Зулу Баба
eliminiran

Versus
Стефан Попович
Стефан Попович

2013/12/09 FreeStyle Battle

Следните натпреварувачи се Таци и Дадо. Со нетрпение го очекуваме и овој понеделник. Бидете во 21:00 часот на радио ДНС.


Таци
Таци
eliminiran

Versus
Дадо Ортографија
Дадо Ортографија

2013-12-02 FreeStyle Battle

Овој понеделник во Воспитна ќе завземат место на микрофоните натпреварувачите Баже ДСЦ и Каска од Подземен Агол.


Баже ДСЦ
Баже ДСЦ
eliminiran

Versus
Каска - Подземен Агол
Каска - Подземен Агол

2013-11-25 FreeStyle Battle

Овој понеделник во Воспитна ќе се отвори FreeStyle сесијата која што ќе трае до крајот на нова година, каде што ќе се натпреваруваат 8 натпреварувачи. Први што ќе ја започнат оваа сесија ни се MCњата Big Mac и Orange Groove.


Big Mac
Big Mac
eliminiran

Versus
Orange Groove
Orange Groove